Lapsiperheet.net

On nyt blogi perheen arjesta.

Ilmaistavaraa netistä — näin saat ilmaiseksi kaikkea

Lapsiperheessä on joskus rahat tiukalla ja säästämiselle on suuri tarve. Ilmaistavaran tilaaminen netistä ei ehkä ole varsinaisesti säästämistä, mutta kyllä kaikki ilmainen silti houkuttelee. Kaikki me tiedämme sen vanhan sanonnan, että "säästöä se on pienikin säästö".

Ilmaiseksi saa netistä vaikka mitä, mutta suosituimpia lapsiperheessä ovat erilaiset näytteet, jogurtti-, mysli-, vauva-lehtiä yms. Meille naisille on tarjolla kuukautissuojia ja saapahan joskus kondomeja ilmaiseksi muutenkin kuin äitiyspakkauksen mukana. Äitiyspakkauksessa tulee nykyään myös liukuvoidetta!

Tässä muutama linkki aiheeseen.

  • Vuokkoset voi lähettää pienen näytekokoelman, joka sisältää erilaisia tamponi-, ohutside- ja pikkuhousunsuojatuotteita.
  • TENA Lady voi lähettää pikkuhousunsuojia virtsankarkailuun. Ilmaisnäyte toimitetaan huomaamattomassa pakkauksessa.
  • Alennuskoodisivustolta voi saada kymmeniäkin prosentteja pois tuotteen hinnasta — tyypillisesti naputtelemalla alennuskoodi kassasivulla sijaitsevaan lomakkeeseen. Tavallaan osa tuotteesta on siis ilmainen. ;)

Aion myöhemmin lisätä tänne blogiin lisää säästövinkkejä. Itsestäänselvintä säästöä tietysti saa kun kierrättää vaatteet lasten kesken, vierailee usein kirpputorilla, vertailee aina hinnat ennen kuin ostaa jotain kuten itse teen ja ruuassa on helppo säästää ostamalla punalappuisia tuotteita. Säästö on kuitenkin eri asia kuin saada täysin ilmaiseksi jotain! Säästö on silkkaa rahaa jonka saat pitää itselläsi, mutta ilmaiseksi saat rahaa vielä enemmän.